Уважаеми колеги-риболовци,
На 5 май 2007 г. Ви каним за шести път на риболовното шоу-състезание за журналисти (и представители на медии) - "Morun Open".
Ще имате уникалната възможност да присъствате и на пресконференция на ръководството на Изпълнителната Агенция по рибарство и аквакултури.
Сред състезаващите се дами компетентно жури както винаги ще избере "Мис Морун".
Ще има награди за индивидуално и отборно класиране както и премии в традиционните вече категории:
- Най-голяма риба
- Най-малка риба
- Карък на състезанието
Риболовното състезание ще се проведе в събота, 5 май 2007 г. на язовир "Морун", Ловешка област (виж картата)
Програма:
Записване за участие до: 8:30 ч.
Официално откриване на състезанието: 9:00 ч.
Следва: теглене на жребий и инструктаж за провеждане на състезанието
Продължителност: 10:00 – 14:00 ч.
Измерване на улова: 14:00 – 15:00 ч.
Пресконференция на ИАРА: 15:30 – 16:30 ч.
Обявяване на резултатите: след 16:30 ч.
Регламент:
1. В състезанието могат да участват:
• Отбори от по трима състезатели – смесени, само мъже или само жени. Допускат се максимум два отбора от една и съща медия.
• Индивидуално – мъже и жени
• Максимален брой участници – 48.
2. Всеки участник в състезанието лови с една въдица, на плувка, с една кука на линията.
3. Всеки състезател може да използва неограничено количесто стръв и подхранки;
4. Не се допускат щеки;
5. Уловената риба се съхранява в живарник до измерването им от съдийската комисия, а след състезанието маломерните риби се връщат във водата. При желание състезателите имат право да върнат във водата целия си улов.
Заявки за участие се приемат до 1 май 2007 г., 18:00 ч. на:
Алеко Дянков
alekod@abv.bg
тел.: 0888 / 30 82 74

Всички знаем, че журналистите са третата власт в ДРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, която влияе на общественото мнение! Добре сте решили да ги поканите но си мисля и се питам какво засяга това любителите на въдичарския спорт! Имам въпроси на които искам да ви помоля да ми отговорите и повреме на "Morun Open" да ги споделите.............с вашите гости! и посетители на форума!

Току виж от нашите припирни се завърже едно ползотворно приателство! Гледам и други колеги от форума ще похвърлят........сигурно ще стане интересно