Айде някой да ми обясни как стават нещата с пращането на стоки с Еконт за сметка на получателя моля
Смятам да пусна някой неща за продаване а нямам никаква идея как става чалъма с изпращането и получаването на парите.
Благодаря много

lz1igr написа:Ако питаш мен,не се занимавай с Еконт и се пази от тях.Мошеници.Изпратих от Пловдив до Варна уж на купувач,но изведнъж се оказа,че го няма тоя купувач и като поразпитах се оказа,че това е подставено лице,с цел после да платя транспорта.Е,платих .Сега е твой ред.

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:lz1igr написа:Ако питаш мен,не се занимавай с Еконт и се пази от тях.Мошеници.Изпратих от Пловдив до Варна уж на купувач,но изведнъж се оказа,че го няма тоя купувач и като поразпитах се оказа,че това е подставено лице,с цел после да платя транспорта.Е,платих .Сега е твой ред.
Градски,те ли ти намериха куповача бре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как те накараха да пратиш стока на човек дето несъществува
![]()
![]()
![]()
![]()
Голям майтап,направо студио Х![]()
![]()
![]()

veso72 написа:Само не си поръчвай яйца по куриерска фирма, че току виж си получил пиленца![]()
![]()
![]()

kasabov_le написа:коповачат който ще купи от тебе.....ще ти каже 3те си имена и офиса в които иска да ги получи(адреса на офиса) и града
ти отиваш казваш до кой град и адреса на офиса и името на полочотелят и готово![]()
на другият ден отиваш и зи вдимаш мангизите

Потребители разглеждащи този форум: donky, isianty, kasabov_le, monopola, Митев и 4 госта