Модератор: barutchiata

vadica написа:Поздрави за изживяната радост за 31вата титла на най-титулования,най-успелия в Европа български отбор---ЦСКА.Само да кажа,че няма отбор в Европа които за 60 години клубна история да има 31 титли на страната си

Jechev написа:Честита да ви е, наистина я заслужавате защото имате сносен и добър отбор и тренер, на фона на неуредиците и "плащачеството" на ПРЕЗИДЕНТА ви(тоя номенклатурен плъх няма ли кой да го прати в архива вече????!!) запазихте лидерството си и играхте добре!
Все пак КОЛЕГИ ЦЕСЕКАРИ не сравнявайте българските титли по футбол със титлите на истинските отбори, в истинските първенства!То и за това големи европейски тимове са по-назад от ЦСКА в подобна статистика, щото няма какво да сравниме със 5-6-те по-истински мача, който се налага да поиграят така наречените ни "грандове"!
Тук титли се решваха и решават от Партийни Лидери в близкото минало,а в по-наши дни от Мастити Донове, Спонсори и най-обикновени Фигуранти....далеч съм от мисълта че титлите на Левски са "велики","честни" , "заслужени"и т.н.!
Дано стигнете далеч в евротурнирите!

J.P. написа:Jechev написа:Честита да ви е, наистина я заслужавате защото имате сносен и добър отбор и тренер, на фона на неуредиците и "плащачеството" на ПРЕЗИДЕНТА ви(тоя номенклатурен плъх няма ли кой да го прати в архива вече????!!) запазихте лидерството си и играхте добре!
Все пак КОЛЕГИ ЦЕСЕКАРИ не сравнявайте българските титли по футбол със титлите на истинските отбори, в истинските първенства!То и за това големи европейски тимове са по-назад от ЦСКА в подобна статистика, щото няма какво да сравниме със 5-6-те по-истински мача, който се налага да поиграят така наречените ни "грандове"!
Тук титли се решваха и решават от Партийни Лидери в близкото минало,а в по-наши дни от Мастити Донове, Спонсори и най-обикновени Фигуранти....далеч съм от мисълта че титлите на Левски са "велики","честни" , "заслужени"и т.н.!
Дано стигнете далеч в евротурнирите!
ти пък стига наизуст говори! колко пъти сме говорили и все това ..."партията"! ама не партията би ливърпул,байерн,нотингам,юве,леверкузен,аякс.....не знам ..."по-истински" отбори от тия!! ае стига,че тоя спор от край време е ....обречен! ще те заведа веднъж на армията,не съм се отказал от идеята....

Потребители разглеждащи този форум: Dedy, gogo45sharana, Google [Bot], Krokibg и 1 госта