RAMIREZ написа:колеги оказа се че от 1 до 15 август ще съм в Поморие(вярно че малко от рано се приготвям, но...), и исках да ви попитам каде и каква риба мога да уловя - става въпрос от брега нямам намерение с лодки да се занимавам, а и някое магазинче за стръв и такъми да ми пропоръчате- благодаря много предварително:)ако е възможно на картата да ме ориентирате че за пръв път ще ходя в Поморие!

RAMIREZ написа:Тъкмо съм си харесал една тояжка 3.30 м. мисля че е достатъчно дълга- само някаква макара остава да си харесам и съм готов.

tolio_pm написа:Аиде сега отначало да..........![]()
Ма как да е случва се
![]()
.........

batmilen написа:Влез в Морските вълци...линка под знаменцето и ще научиш къде, как и какво се лови в
Поморие...най-добрите места са на кея на пристанището,но там има един "моряк- който мете боклуците по пирса" дето го заключва лятос сякаш му е бащиния...на Помпата и на буната до Военния санаториум...риба дал господ...ако отидеш на околовръсната алея пред хотел Сейнд Джордж-Свети Георги може и да хванеш и зарган...или банския на някоя дебелогъза софиянка..на слука...в Повморие търси justy...или Щерю Бръснаря за инфо , има и други свястни поморийци без щайга на велосипеда...ама не им вярвам...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта